Jan stelt zich voor

Janny en ik gaan al een groot aantal jaren op de fiets op vakantie. Tijdens onze eerste fietstocht hebben wij besloten om op een keer naar Santiago de Compostela te fietsen. Toen ik enige jaren later een bezoek aan Kathedraal bracht en hoorde dat 2010 het jubeljaar zou zijn, heeft het idee post gevat om in dat jaar de tocht te ondernemen. Wij hebben de daad bij het woord gevoegd en zijn in augustus 2010 op weg gegaan. Een tocht om nooit te vergeten.
 
In het kader van mijn defungeren als partner bij PwC ben ik in het voorjaar 2012 op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Mijn oog viel toen op advertentie in de Jacobsstaf waarin een penningmeester voor het Genootschap gezocht werd. Hier heb ik op gereageerd en sinds april 2012 ben ik bestuurslid bij het Genootschap en in het najaar ben ik Bas opgevolgd als penningmeester. Een functie die ik met plezier vervul.
 
Als penningmeester van het genootschap heb ik zitting genomen in het bestuur van de Stichting teneinde een verbindende rol te vervullen tussen het Genootschap en de Stichting.
In het dagelijks leven ben ik als zelfstandig adviseur werkzaam en verder heb ik nog enige neven activiteiten.
 
Jan H Kousemaker